(Over Sophie)

Al meer dan 15 jaar ben ik professioneel en vooral passioneel bezig met ‘mode & styling.

Ik hou van een persoonlijke, authentieke en spontane aanpak en wil zoveel mogelijk vrouwen coachen naar hun mooiste ‘ik’. Daarbij geef ik advies omtrent de juiste kleurkeuze zowel voor kleding als make up en toon ik je stap voor stap jouw correcte stijl aan volgens je figuur en persoonlijkheid.

Naast mijn modeonderneming ben ik freelance docente op de schoonheidsschool, waarbij ik cursisten begeleid tot het uitoefenen van dit prachtige vak van imagoconsulente.

In mijn homeshop kan je op afspraak komen winkelen wanneer het jou best uitkomt. We bekijken samen welke kleuren jou doen stralen en kiezen de juiste outfits uit volgens je eigen smaak, maat en levenssituaties.

In de webshop vind je alle nieuwe collecties van kleding, accessoires tot make up.

Met het virtuele personal shopping concept wil ik nog meer vrouwen kunnen adviseren en begeleiden bij het kiezen van de juiste outfits.  Heb je het moeilijk om de bepaalde kleurencombinaties te maken, bepaalde stijlen uit te proberen of heb je gewoon geen tijd of zin om te gaan winkelen? Dan help ik je heel graag verder.

Pin It on Pinterest